(Afbeelding: PR).

Deze zondag: eerste Winterbierfestival Leiden in Scheltema

Het eerste Winterbierfestival Leiden vindt aanstaande zondag plaats in het Scheltema complex. Tijdens het festival kan de bezoeker genieten van speciaalbieren uit de Leidse regio en de rest van het land. “Hoewel er genoeg andere dingen zijn, focussen we ons vooral op dat waar het festival om gaat: het bier”, aldus organisator Frank van Leeuwen.


Rolf Eijgenraam sprak met organisator Frank van Leeuwen over het eerste Winterbierfestival Leiden.

Het festival is niet het eerste bierevenement dat organisator Prokwadraat Groepswijzer onderneemt. Voorheen waren er al verschillende bierwandelingen. namelijk de Lentebierwandeling in het voorjaar en de Bokkenwandeling in het najaar.

Tickets
Toegangskaarten kun je online voor 10 euro kopen. Daarnaast kun je tickets kopen bij verschillende slijters, die staan vermeld op de site van Bierwandeling.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×