Exclusieve samenwerking tussen Sleutelstad en NU.nl

Sleutelstad is een exclusieve samenwerking aangegaan met de landelijke nieuwssite NU.nl. Vanaf nu kun je via de website en de app van NU.nl het nieuws uit Leiden volgen. De nieuwsberichten in deze regionale rubriek worden verzorgd door Sleutelstad, dé lokale nieuwssite van Leiden.

Screenshot_2016-01-27-15-19-57

In zowel de Android als iOS app van NU.nl is het Leidse nieuws te vinden.

Op de pagina nu.nl/leiden worden berichten van Sleutelstad geplaatst. Op de website NU.nl staat onderaan de lijst met rubrieken een kopje ‘Regionaal’. Voor deze rubriek werkt NU.nl met steeds meer lokale media samen.

Smartphone
Ook op je smartphone blijf je nu op de hoogte van het laatste nieuws uit Leiden. In de iOS app en Android app van NU.nl kun je namelijk vanaf nu de berichten van Sleutelstad lezen. Als je hebt aangevinkt dat NU.nl je locatiegegevens mag gebruiken, herkent de app automatisch dat je in Leiden bent en wordt de rubriek Leiden toegevoegd aan je nieuwsoverzicht.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×