Burgemeester Lenferink leest voor uit 'We hebben er een geitje bij' in 'Het Gebouw' aan het Arubapad (Foto: Pr. Peter Schipper).

Burgemeester en wethouder trappen de Nationale Voorleesdagen af

Als aftrap van de Nationale Voorleesdagen lazen Burgemeester Lenferink en wethouder Roos van Gelderen vanochtend voor uit het prentenboek ‘We hebben er een geitje bij’ van Marjan Huiberts. Het prentenboek geïllustreerd door Iris Deppe werd verkozen tot Prentenboek van het jaar 2016.

Burgemeester Lenferink las vanochtend om 8.30 uur ‘We hebben er een geitje bij’ voor bij basisschool Joppenzs aan de Van Vollenhovenkade. De burgemeester vertrok daarna naar Het Gebouw aan het Arubapad om ook daar voor te lezen. Ook wethouder Roos van Gelderen las vanochtend voor. Van 09.30 tot 10.30 uur was Van Gelderen bij kinderdagverblijf Pippeloentje aan de Gabriel Metzustraat.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×