Taxichauffeur na wilde achtervolging mishandeld op Steenstraat

Er is afgelopen weekend, in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 02.00 uur, een taxichauffeur mishandeld op de Steenstraat. Dat gebeurde nadat de chauffeur achtervolgd werd door de dader. De politie zoekt naar getuigen van het incident.

De taxichauffeur werd eerst achtervolgd door de dader, waarbij verkeersgevaarlijke manoeuvres werden gepleegd. Op dat moment had de chauffeur nog drie klanten in zijn auto. Op de Stationsstraat kwam het tot een conflict, waarna de taxichauffeur er vandoor reed om zijn klanten naar hun bestemming te brengen.

Niet veel later kwam het verderop, op de Steenstraat, opnieuw tot een conflict met de achtervolger. De taxichauffeur werd ditmaal fysiek mishandeld en zijn auto werd beschadigd.

Getuigen
De Politie Leiden is op zoek naar getuigen, die kunnen helpen bij de opsporing van de dader. In het specifiek is de politie vooral op zoek naar de drie klanten van de taxichauffeur, die het eerste conflict meemaakten. Heb je iets meegekregen van het voorval, neem dan contact op met de Politie Leiden via nummer 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000.

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×