Gewapende overval Total tankstation Doctor Lelylaan

Het Total tankstation aan de Doctor Lelylaan is omstreeks 20.30 uur gisteravond door twee mannen met een mes overvallen. De daders zijn na de overval in onbekende richting gevlucht. Van de daders is een signalement verspreid.

De ene dader is een licht getinte man van ongeveer 1,85 meter lang. De man heeft een mager postuur. Op het moment van de overval droeg hij een zwarte jas met grijze mouwen, een lichte spijkerbroek, zwarte schoenen en roze/rode handschoenen.

De andere dader is ook een licht getinte man, hij is ongeveer 1,90 meter lang en heeft een normaal postuur. Op het moment van de overval droeg hij een zwarte jas met een capuchon, een donkere spijkerbroek, zwarte effen schoenen en grijze handschoenen.

Heb je nu direct informatie over waar de overvallers zich bevinden, bel dan 112. Heb je tips of ben je getuige van de overval geweest, neem dan contact op met de Politie Leiden.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×