Esmee fietst naar buiten met haar gewonnen aanbiedingsfiets. (Foto's: Chris de Waard).

Trouwe Sleutelstad-luisteraar wint splinternieuwe fiets

Vorige maand konden Sleutelstad-luisteraars een fiets winnen in het radioprogramma De Middag van Sleutelstad dat op werkdagen wordt uitgezonden tussen 14.00 uur en 17.00 uur. Wie het nummer Bicycle Race van Queen hoorde kon mailen, onder de goede inzenders werd een Gazelle Puur NL stadsfiets verloot.


Winnares Esmee Stooker werd eerder deze maand al in de uitzending met het leuke verrast door Robbert en Michèle. Gisteren was de officiële overhandiging van de fiets bij Aanbiedingsfiets.nl aan de Nieuwe Beestenmarkt.

Esmee werkt in So-Low, een leuke winkel in de Donkersteeg. “Sleutelstad staat eigenlijk de hele dag aan in de winkel. Toen ik de prijsvraag hoorde, heb ik meteen meegedaan. Ik was wel toe aan een nieuwe fiets om naar m’n werk te rijden”, zegt  de goedlachse winnares. De fiets was trouwens bijna aan haar neus voorbij gegaan: “Ik neem eigenlijk nooit op als ik wordt gebeld door een afgeschermd nummer. Dus toen jullie belden, had ik hem bijna laten gaan!”

Economie Leiden puurnlfiets


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×