Win nu bij Sleutelstad een Gazelle Puur NL

banner_gazelleIn samenwerking met Aanbiedingsfiets.nl verloot Sleutelstad deze maand een schitterende stadsfiets ter waarde van maar liefst 479 euro! Doe mee en maak kans op het nieuwste model Gazelle Puur NL met drie versnellingen. Naar keuze in dames- of herenuitvoering.

Wat moet je doen? Luister ’s middags naar Sleutelstad 93.7 FM en doe mee met het raad-diospelletje. Hoor je het nummer ‘Bicyle Race’ van ‘Queen’ in de middag van Sleutelstad, mail dan meteen datum en tijdstip naar gratisfiets@sleutelstad.nl.

Onder de goede inzenders verloten we deze prachtige fiets. De winnaar kan de fiets op afspraak, live in de uitzending, ophalen in de winkel aan de Nieuwe Beestenmarkt 9 in Leiden.

Economie Leiden puurnlfiets


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×