De muts van het merk Thinsulate werd een dag na de overval, in een park vlakbij de snackbar gevonden. (Foto: 112 Sleutelstad).

Deel buit overval snackbar 't Trefpunt teruggevonden

Een deel van het geld dat op 19 januari werd buitgemaakt tijdens een overval op snackbar ’t Trefpunt in Voorschoten, is vermoedelijk teruggevonden. Een dag na de overval zag een vrouw, in een park vlakbij de snackbar, geld en een muts liggen. De politie vermoedt dat deze van de daders zijn en roept getuigen op zich te melden.

Rond 20.45 uur kwamen twee mannen met bivakmutsen de snackbar binnen. Zij waren allebei gewapend met een pistool en dwongen de eigenaresse van de snackbar het geld uit de kassa te overhandigen. De daders renden vervolgens via de Prins Bernhardlaan richting het Burgemeester Berkhoutpark. Ze zijn waarschijnlijk ter hoogte van de Dillenburgerlaan via de bosjes het park ingegaan.

Signalement
De daders zijn beiden zo’n 18 tot 20 jaar oud en 1.75 tot 1.80 meter lang. Beiden waren in het zwart gekleed. Eén van de daders heeft een mager postuur en heeft een klein, smal hoofd en blauwe ogen. De politie roept getuigen van de overval, of mensen die bijvoorbeeld de muts herkennen, op om contact op te nemen met de districstrecherche Den Haag Centrum via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

112 Sleutelstad Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×