Zorg en Zekerheid Leiden tegen Aris Leeuwarden live op Ziggo Sport

Basketbalteam Zorg en Zekerheid Leiden speelt donderdag 4 februari tegen  Aris Leeuwarden in de Vijf Meihal. De basketbalwedstrijd wordt live uitgezonden door Ziggo Sport, het exclusieve sportkanaal voor klanten van Ziggo.

Het commentaar bij de wedstrijd wordt geleverd door Leon Kersten. De interviews voor, tijdens en na de wedstrijd worden verzorgd door John van Vliet. Hakim Salem is aanwezig om zijn analyse over de wedstrijd te geven. De uitzending begint om 19.55 uur op kanaal 14.

Aris Leeuwarden staat op nummer vijf in de Dutch Basketball League en zorgde vaak voor interessante wedstrijden tegen ZZ Leiden. De wedstrijden moesten vaak beslist worden in verlengingen en waardoor hoge scores werden genoteerd. Ook in wedstrijden zonder verlengingen heeft ZZ Leiden tegen Aris Leeuwarden het hoogste aantal punten gescoord. Op 4 oktober 2014 kwamen de Leidse basketballers tot 113 punten, dat was ruim genoeg voor de winst. De Friezen eindigden op 81 punten.

Kaarten voor de wedstrijd zijn te koop via de website van ZZ Leiden.

Leiden Nieuws Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×