(Foto's: 112 Sleutelstad).

Minderjarige kinderen vermist uit instelling

Drie kinderen worden sinds gisteravond vermist uit De Vaart, een instelling voor Jeugdzorg op de grens van Oegstgeest en Sassenheim. Het gaat om twee meisjes en een jongen in de leeftijd van 12 en 13 jaar oud.

Volgens Burgernet zijn de kinderen vermoedelijk richting de Klinkenbergerplas in Oegstgeest gelopen. Volgens de politie lopen er wel vaker kinderen weg uit de instelling. Omdat het om minderjarigen gaat let de politie wel extra goed op. Een woordvoerder van de politie hoopt dat de kinderen snel ergens worden aangetroffen. Mensen die de kinderen ergens zien, worden gevraagd direct contact op te nemen met de politie via 0800-8844.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×