(Foto: PR).

RiksjaKids wint Reisgraag Award

Reisgraag.nl heeft de Leidse reisorganisatie RiksjaKids verkozen tot best gewaardeerde reisorganisatie in de categorie ‘Familie’. Op de website werden in 2015 meer dan 6.000 reviews geplaatst over reisorganisaties en bestemmingen. RiksjaKids heeft een gemiddelde van een 8.6 en is een onderdeel van RiksjaTravel, wat in 2014 de Reisgraag Award won.

RiksjaKids focust zich op een reis voor de hele familie. Er worden reizen aangeboden naar de Verenigde Staten, Canada, Costa Rica, Spanje, Griekenland, Marokko, Zuid-Afrika, Thailand, Maleisië en Bali. ”We reizen zelf veel met onze kinderen en kunnen zo onze reizigers uit eigen ervaring adviseren,” vertelt Marius Appelman, directeur RiksjaKids. “We zijn heel erg blij met de waardering in de vorm van deze award voor Beste Organisatie Familiereizen!”

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×