Wethouder Roos van Gelderen opende op zaterdagochtend de Wereldwinkel (Foto's: J.P. Kranenburg).

Vernieuwde Wereldwinkel geopend

Wethouder Roos van Gelderen heropende zaterdagochtend de Wereldwinkel in de Burchtsteeg. De wereldwinkel werd verbouwd en opende op zaterdag weer haar deuren.

De Wereldwinkel Leiden is gelegen naast de monumentale poort naar de Burcht en vlakbij de Openbare bibliotheek. In de winkel is er van alles te vinden. Van decoraties voor huis en tuin tot accessoires zoals sjaals, tassen en sieraden. Ook biedt de Wereldwinkel koffie, thee, chocolade, wijnen en aan. De producten komen uit onder meer Zuid-Afrika, Thailand, India en Mexico.

Met elk product dat aangeschaft wordt in de Wereldwinkel draag je bij aan eerlijke handel. Je helpt de makers hun leefomstandigheden en de opleidingsmogelijkheden voor hun kinderen te verbeteren. Dat allemaal  onder betere sociale en milieuvriendelijke omstandigheden te kunnen produceren.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×