Vrouw door drie mannen beroofd op Broekweg

Op de Broekweg in Leiden, aan de achterzijde van de kinderboerderij Merenwijk, is afgelopen zaterdag omstreeks 20.40 uur een vrouw beroofd. De politie is op zoek naar getuigen van de beroving.

De vrouw fietste zaterdagavond op het fietspad van de Broekweg toen er bij het bruggetje bij de kinderboerderij drie jonge mannen op haar af kwamen rennen en schreeuwden dat ze moest stoppen. Ondanks dat het slachtoffer een duw kreeg kon ze door hard door te fietsen aan de mannen ontsnappen. De vrouw merkte later dat haar oortjes die aan haar telefoon  gekoppeld waren, los waren gerukt door de belagers.

Signalement
De drie jongens zijn in de leeftijd van 16 tot 20 jaar. Ze hebben een Noord-Afrikaans uiterlijk en kort zwart haar. Eén van de verdachten heeft een normaal postuur en is ongeveer 1.75 meter lang. Hij droeg een donkergrijze broek met een donkerkleurig trainingsjasje.

De tweede verdachte is 1.80 meter lang en magerder dan de andere overvallers. Hij droeg een donkere gladde trainingsbroek met een glad trainingsjasje met een wit shirt eronder. De derde verdachte is 1.70 meter lang en had een iets dikker gezicht dan de andere twee. Hij droeg een zwarte trainingsbroek en roodkleurig trainingsjack.

De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×