(Foto: PR).

Alrijne Ziekenhuis viert ontvangst NIAZ-accredidatie

Alrijne Ziekenhuis trakteert vandaag alle patiënten, bezoekers en medewerkers in Leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn. Het ziekenhuis viert dat het er een kwaliteitskeurmerk bij is gekomen. Alrijne heeft de NIAZ-accredatie gekregen, een gerenommeerd keurmerk in de zorg. De NIAZ-accreditatie laat zien dat Alrijne garant staat voor kwalitatief goede en veilige zorg.

Het ziekenhuis trakteert speciale ‘NIAZ-gebakjes’ op alle afdelingen van de ziekenhuislocaties en bij binnenkomst ontvangen alle patiënten en bezoekers een bon voor een gratis kopje koffie of thee.

Het NIAZ-auditteam complimenteerde Alrijne Ziekenhuis onder andere voor de Geriatrische Trauma Unit. Deze afdeling is speciaal ingericht voor patiënten van 70 jaar en ouder met een heup- of bovenbeenbreuk. Naast aandacht voor de operatie, is er ook oog voor alle andere zaken die van belang zijn voor een spoedig herstel.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×