Uiteindelijk werden er bij de twee controles 25 bekeurd door de politie. (Foto's: Politie Leiden).

Politie deelt 25 bekeuringen uit bij bromfietscontrole

brommercontrole lammeschansweg.png 1Gisteren werden op twee locaties brommercontroles gehouden door de politie. Op de Lammenschansweg en bij de kruising van de Haagweg en de Churchilllaan, werd aan 25 mensen een bekeuring gegeven.

De politie controleerde met rollerbanken op de snelheid en keek daarnaast naar de verlichting en de algemene staat van de voertuigen. Er werden 70 mensen staande gehouden. De bekeuringen die werden uitgeschreven, waren voor het overschrijden van de constructiesnelheid, te gladde banden en onvoldoende verlichting.

112 Sleutelstad Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×