Leiderdorpse ex-tophockeyer Taeke Taekema is in ieder geval niét de mol, hij viel afgelopen zaterdagavond af. (Foto: Wikimedia Commons).

Leiderdorpse Taekema is niét de mol

De Leiderdorpse Taeke Taekema, ex-tophockeyer, is als laatste voor de finale afgevallen in de spelshow ‘Wie is de Mol?’ Bijna twee miljoen kijkers zagen afgelopen zaterdagavond hoe Taekema in de achtste aflevering van het programma naar huis moest.

De finalisten van dit jaar zijn Klaas van Kruistem (tv-presentator), Annemieke Schollaardt (radio DJ) en Tim Hofman (tv-presentator). Eén van hen drieën is de mol, een deelnemer die vanaf het begin van het seizoen heeft geprobeerd zo veel mogelijk opdrachten te doen mislukken.

Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×