Jonge muzikanten maken hun opwachting in de Leidse poptempel Gebr. de Nobel. (Foto: PR).

9 jonge Leidse bands geselecteerd voor festival in De Nobel

Een elftal jonge Leidse bands kreeg de afgelopen weken hulp van bandcoaches om hen te helpen beter te
worden. Negen van hen mogen nu uiteindelijk optreden tijdens de derde editie van Band Talent Leiden Festival. De muzikanten, die allen jonger dan 21 zijn, treden op 24 maart op in de Gebr. de Nobel.

band-talent-leiden-logo-sDe bands die een optreden mogen verzorgen zijn Ain’t No Rocket Science, Christopher’s Soul, Couch Potatoes, Eleven, Gone In Seconds, Innovation, No Signal, Vacuous Me en Venhill. De band die ook het mooist een akoestisch nummer vertolkt op deze avond, wint een in-store optreden in platenzaak Velvet Music Leiden.

Festival
Het festival vindt op donderdag 24 maart plaats in poppodium Gebr. De Nobel. Toegang tot het festival is gratis en er is geen leeftijdsrestrictie bij dit evenement. De deuren gaan om 20.00 uur open, de avond duurt tot 01.00 uur. De jonge bandleden en hun support kunnen het lekker laat maken, de volgende dag hoeven zij namelijk niet naar school in verband met Goede Vrijdag.

Video: Tijdens vorige editie van het festival werd een videoregistratie gemaakt. Toen tradVacuous Me ook al op.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×