(Foto: PR).

Picknick op het plein tijdens Bevrijdingsdag

Cultuurfestival Picknick, café de Uyl van Hoogland en de Collectie presenteren op donderdag 5 mei Picknick op het plein. Op Bevrijdingsdag kunnen bezoekers van 10.00 tot 23.00 uur terecht op het Hooglandse Kerkplein waar muziek, foodtrucks en kinderactiviteiten te vinden zijn. Ook kan er gestruind worden over de vrijmarkt.

Van 10.00 tot 18.00 uur is de vrijmarkt te bezoeken bij Picknick op het plein. Tijdens het festival is er muziek te horen van onder andere The Bitches, Rockademy en Thimon & Yannick’s Platen. Voor de kleine kinderen is er ‘de plek voor kliederkonten, cowboys & knutselaartjes’ met onder andere De Ecologische Schminkfabriek en een kinderrodeo. Voor de lekkere trek de bezoekers terecht bij Mr. Popcorney, de eerste bevestigde foodtruck van het festival.

Picknick
Picknick op het plein wordt onder andere georganiseerd door cultuurfestival Picknick. Picknick is een jaarlijks festival in het Van der Werfpark. Tijdens de zondagen van het gratis festival kunnen de bezoekers muziek, theateracts, workshops, kinderactiviteiten, colleges, markt en een tal van leuke extra’s verwachten. Dit jaar vindt Picknick plaats op 5, 12, 19 en 26 juli.

In de tijd aanlopend naar Picknick op het plein zullen muzikale acts, activiteiten en foodtrucks worden bevestigd. Meer informatie over Picknick op het plein vind je op de Facebook van Picknick op het plein.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×