(Foto: ROC Leiden).

ROC-student wint zilver bij Toerisme Bokaal 2016

Michelle Schnezler, student Frontoffice Management van het ROC Leiden, won afgelopen vrijdag zilver bij het Toerisme Bokaal 2016. De wedstrijd wordt elk jaar georganiseerd en heeft het thema frontoffice, reizen en recreatie. De studenten moesten het dit jaar in een rollenspel opnemen tegen professionele acteurs.

Schnezler won de zilveren medaille in de wedstrijdcategorie Front Offcie en Receptionist. Tijdens het rollenspel moesten de studenten laten zien dat ze met lastige situaties om konden gaan. Ze kregen daarbij klanten die niet meegaand waren of mensen die de taal moeilijk spraken. Daar moesten zij vervolgens zo professioneel mogelijk mee omgaan.

Juryuitspraak 
De jury was te spreken over hoe Michelle met de situaties omging. ”Michelle stond de bezoeker vriendelijk te woord, toonde begrip en verloor de klantvriendelijkheid geen moment uit het oog. Zij wist de merkwaardige wensen van de bezoeker in goede banen te leiden”, aldus één van de juryleden.

 

Leiden Onderwijs


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×