Morgenavond: Stukafest

Van schrijver Arthur Japin aan de Hooigracht tot popzangeres Sue the Night aan het Noordeinde: het programma van Stukafest 2016 is zeer divers. De Leidse editie van het studentenkamerfestival vindt morgenavond plaats, vanaf 19.00 uur in café-galerie de Leidse Lente. Daarna zal een twintigtal artiesten drie keer optreden in evenzoveel Leidse studentenkamers. Het festival eindigt met een feest in de Gebr. De Nobel.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/248663129″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Mede-organisator Anne van Eck en optredend artiest The Backalleys kijken vooruit naar Stukafest.

Voor sommige artiesten zijn geen plekken meer beschikbaar. Kaartjes zijn nog wel te koop via de site of de Velvet Store.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×