De afgelopen dagen werden de enorme bouwkranen bij de Prinsenhoek gedemonteerd. (Foto's: Wilco Devilee).

Enorme bouwkranen bij Prinsenhoek gedemonteerd

Het schiet op met de bouw van het nieuwe appartementencomplex Prinsenhoek in Leiden Noord. Woningcorporatie De Sleutels realiseert op de hoek van de Willem de Zwijgerlaan en de Gooimeerlaan een enorm complex met 178 huurappartementen verdeeld over 14 etages. Voor de bouw waren een aantal enorme bouwkranen nodig. Die zijn nu klaar en werden daarom de afgelopen dagen ontmanteld.

Nog voor de zomer moeten de werkzaamheden helemaal afgerond zijn en kunnen de nieuwe bewoners er hun intrek nemen. Voor de 178 woningen, er zijn verschillende typen twee- en driekamerappartementen, hebben zich ruim 1350 belangstellenden ingeschreven. Er zijn in de Prinsenhoek nog wel enkele duurdere appartementen beschikbaar in de vrije sector. Voor die appartementen geldt dat er geen aanspraak gemaakt kan worden op huurtoeslag.

Leiden prinsenhoek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×