Martijn Kardol won tijdens de finale van het VARA Leids Cabaret Festival 2016 de hoofdprijs en de publieksprijs (Archieffoto: Emile van Aelst).

Finalisten Leids Cabaret Festival reizen door Nederland

De finalisten van het VARA Leids Cabaret Festival 2016 beginnen morgen aan de Finalistentour. Vanaf 26 februari tot 4 juni reizen de finalisten Martijn Kardol, Marco Lopes en Joosen de Jager langs 38 theaters verspreid door heel Nederland.

Op 3 en 4 juni staan de finalisten van het VARA Leids Cabaret Festival 2016 in de Leidse Schouwburg. Hier sluiten zij de finalistentour af. Kijk voor meer informatie over de finalistentour op de website van het VARA Leids Cabaret Festival. Kaarten zijn verkrijgbaar via de desbetreffende theaters.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×