Kevin Florijn presenteert zaterdag zijn nieuwe single in discotheek GoGo in Rijnsburg. (Foto: PR).

Kevin Florijn na vijf jaar terug op het podium: Nieuwe single heet Hartenjager

De Leidse zanger Kevin Florijn, tegenwoordig woonachtig in Leiderdorp, pakt zijn zangcarrière weer op. Afgelopen week was de presentatie van zijn nieuwe single Hartenjager in Koetshuis de Burcht voor met name bekenden en sponsoren. Zijn fans zijn zaterdag vanaf 20.00 uur welkom in de Rijnsburgse discotheek GoGo. Daar houdt hij een grote releaseparty waar ook allerlei andere artiesten komen optreden.

Tot een jaar of vijf geleden trad Kevin veel op. Zowel in Leiden en omgeving als in de rest van het land. In 2010 deed hij zelfs met succes auditie voor het SBS6-programma Popstars. Een programma waarvan een jaar eerder de eveneens uit Leiden afkomstige Wesley Klein de finale won. Hoewel de voltallige jury van Popstars Kevin destijds graag terug wilde zien, besloot de zanger dat het na die auditie mooi was geweest.

hartenjager

Cultuur Leiden kevinflorijn


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×