Politie verwijdert hotelgasten vanwege overlast

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag, meerdere hotelgasten uit een hotel aan de Schipholweg gezet, nadat zij veel overlast veroorzaakten. Van de groep vrienden die in het hotel verbleven, werden er uiteindelijk drie personen aangehouden.

De politie hield aan het begin van de avond één persoon aan voor het vernielen van een hotelkamer. De andere vrienden kreeg een waarschuwing van de agenten, maar mochten nog wel blijven in het hotel. Een paar uur later kwam er een nieuwe melding binnen van overlast en moest de groep het hotel uit. Eén van de vrienden werd daarbij aangehouden voor het uitschelden van een agent, een ander voor het niet meewerken tijdens het verlaten van het hotel.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×