Na een korte wandeling neem je plaats bij een van de restaurants zoals Kitch& gelegen aan de Rembrandtstraat (Foto: Kitch&).

Smakelijke wandeling door Leiden

ProKwadraat-Groepswijzer.nl organiseert zondag 6 maart van 13.00 tot 18.00 uur de derde editie van de Proeftocht. Tijdens deze culinaire tocht wandel je door de historische binnenstad en wordt er gegeten bij 5 verschillende restaurants. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

De vijf deelnemende restaurants zijn Kitch&, de Gaanderij, Catootje aan de Markt, Dende en het Prentenkabinet. Elk gerecht wordt geserveerd met een glas wijn of een ander bijpassende gerecht. Na de maaltijd loop je verder naar de volgende locatie aan de hand van het wandelboekje dat wordt aangeboden door ProKwadraat-Groepswijzer.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×