(Foto's: Museum De Lakenhal).

Topstukken collectie Museum De Lakenhal tijdelijk op reis

Verschillende topstukken uit de collectie van Museum De Lakenhal, waaronder De Brillenverkoper van Rembrandt en het altaarstuk van Engebrechtsz gaan tijdelijk verhuizen naar het Dordrechts Museum. De stukken komen daar in de tentoonstelling ‘Uit Liefde voor de stad’ te staan. De tentoonstelling is een samenwerking tussen Vereniging Rembrandt, het Dordrechts Museum, Deventer Verhaal en Museum De Lakenhal.

Mensen kunnen tijdens de tentoonstelling ‘Uit liefde voor de stad’ van alles bekijken. Van speciale kunstvoorwerpen tot alledaagse objecten. Meer informatie over de voorstelling is te vinden op de website van het Dordrechts Museum.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×