(Archieffoto: Politie Leiden).

Politie rolt drie hennepkwekerijen op in Leiden en omgeving

De politie heeft gisteren drie hennepkwekerijen opgerold en vernietigd in Leiden, Leiderdorp en Lisse. Daarbij werden twee personen aangehouden. De kwekerijen zijn ontmanteld en samen met de inbeslaggenomen hennepplanten vernietigd. De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Na meerdere meldingen over hennepkwekerijen is de politie tijdens een actie meerdere panden binnen gegaan in Leiden en de omgeving. In Leiden troffen de agenten daarbij rond 17.00 uur in een woning aan het Anna van Burenhof een ontmantelde hennepkwekerij aan. Een 28-jarige Leidenaar werd in de woning aangehouden.

In Lisse was het raak aan het Jacob van Ruysdaelplein. Daar troffen agenten rond 10.45 uur 370 hennepplanten aan in een woning. Een 27-jarige man uit Lisse werd aangehouden.

Er werd ook een hennepkwekerij aangetroffen in een pand aan de Lokhorst in Leiderdorp. Er stonden liefst 680 hennepplanten.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×