Ezel Yvonne is bevallen van een veulentje. Ze is niet de enige bewoner van de kinderboerderij die nieuw leven schonk. "Onze kraamkamer is inmiddels goed gevuld. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen", zo laat de kinderboerderij weten. (Foto: PR).

Beschuit met muisjes bij kinderboerderij Merenwijk

Hoewel buiten de sneeuwvlokken vallen is het over een week of twee toch echt al lente. En dat is al goed te merken aan en in  de natuur. Bijvoorbeeld in de kinderboerderij in de Merenwijk. Vorige maand werden daar al de eerste lammetjes geboren en vandaag was het de beurt aan Yvonne. “De ezelin is nu de trotse moeder van een knap veulentje! Alles is goed verlopen”, zo laten de medewerkers van de kinderboerderij enthousiast weten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×