(Foto: PR).

Ilja Leonard Pfeijffer signeert nieuwste boek

Ilja Leonard Pfeijffer bezoekt op dinsdag 8 maart om 19.30 uur Boekhandel Kooyker naar aanleiding van zijn nieuwe boek ‘Brieven uit Genua’. Tijdens zijn bezoek wordt Pfeijffer geïnterviewd door Onno Blom, draagt hij voor uit zijn boek en vind er een signeersessie plaats. Toegangsprijs bedraagt 5 euro en aanmelden kan via de website van Boekhandel Kooyker.

Ilja Leonard Pfeijffer signeert 'Brieven uit Genua' voor zijn officiële presentatie in boekenwinkel Scheltema in Amsterdam (Foto: Michaël Roumen).

Ilja Leonard Pfeijffer signeert ‘Brieven uit Genua’ voor zijn officiële presentatie in boekenwinkel Scheltema in Amsterdam (Foto: Michaël Roumen).

Ilja Leonard Pfeijffer werd geboren in Rijswijk en is een dichter en schrijver. Tot 2004 was werkte hij als classicus aan de Universiteit Leiden. In 2014 ontving hij de Libris Literatuurprijs voor zijn roman La Superba. Ook won zijn poëziebundel Idyllen in 2015 de Jan Campert-prijs en de Awater poëzieprijs.

Pfeijffer reist het land door voor de promotie van ‘Brieven uit Genua’. Gisteravond vond de eerste presentatie plaats in de boekenwinkel Scheltema Amsterdam. “Nog even 300 stuks signeren en dan naar Scheltema Amsterdam voor de officiële presentatie van ‘Brieven uit Genua’” schreef Michaël Roumen op Facebook.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×