Man probeert te ontsnappen in kofferbak

Een van mishandeling verdachte Leidenaar probeerde Rotterdam te ontvluchten in de kofferbak van zijn kameraad. Na een paar honderd meter werd hij uit de kofferbak gehaald en opgepakt.

Vanmorgen vond bij een horecagelegenheid op het Rotterdamse Stadhuisplein een mishandeling of vechtpartij plaats. Een 26-jarige man uit Delft raakte daarbij kort buiten kennis. Hij werd door ambulancepersoneel behandeld en overgebracht naar een ziekenhuis. Hij vertelde agenten dat hij door minstens twee personen was geslagen.

Agenten hadden een signalement van één van de verdachten. Via cameratoezicht werd gezien dat de man een nabijgelegen parkeergarage binnen ging. Toen niet veel later een auto de parkeergarage uit wilde rijden controleerden ze de 28-jarige bestuurder. De bestuurder werd gevraagd om zijn kofferbak te openen. Daar troffen agenten de 24-jarige man uit Leiden aan.

De man is opgepakt en wordt verhoord. De politie doet verder onderzoek naar de mishandeling van vanochtend en wie er bij betrokken was.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×