Man verstopt cocaïne en heroïne in onderbroek

De politie heeft gisteravond rond 19.00 uur een 28-jarige Leidenaar aangehouden in Oegstgeest. De man werd verdacht van het dealen van drugs. Na controle bleek de man 31 bolletjes cocaïne en 16 bolletjes heroïne in zijn onderbroek te hebben verstopt.

Een agent zag op de Rhijngeesterstraatweg in Oegstgeest een auto rijden die plotseling keerde waardoor een fietser moest remmen om een aanrijding te voorkomen. De auto reed daarna naar de Geverstraat waar hij van de agent een stopteken kreeg. Toen de agenten de inzittende aanspraken was een duidelijke henneplucht te ruiken.

De mannen vertelden dat ze inderdaad hennep hadden gerookt. Met die reden besloten de agenten de mannen te fouilleren. Bij de 28-jarige man werd geld en een telefoon gevonden. Deze werden in beslag genomen. Toen de agent tijdens de fouillering vermoedde dat de verdachte nog meer verstopte goederen in zijn broek had zitten werd hij aangehouden en meegenomen naar het bureau. Daar werden in zijn onderbroek de drugsbolletjes aangetroffen.

112 Sleutelstad Leiden Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×