De fiets die afgelopen vrijdag aan de Westeindseweg in Zoeterwoude in brand werd gestoken, raakte daardoor erg beschadigd. (Foto: Politie Leiden).

Fietstassen in brand gestoken

Agenten kregen vrijdagavond rond 23.00 uur een melding binnen van een fiets die in brand stond. Deze stond bij de bushalte, in de fietsenstalling aan de Westeindseweg in Zoeterwoude. Ter plaatse vonden agenten een fiets waarvan de fietstassen in brand stonden. De tweewieler is daardoor erg beschadigd. Getuigen zagen twee jongens en twee meisjes weglopen van de brand, deze hadden mogelijk iets met de brandstichting te maken. De eigenaar van de fiets of getuigen van de brand kunnen contact met de politie opnemen via 0900-8844.

112 Sleutelstad


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×