Het Leidse Onderwijs Festival wordt georganiseerd voor alle onderwijsprofessionals in Leiden (Foto: LOF).

Festival voor onderwijsprofessionals

Voor de eerste keer organiseert SCOL en JES Rijnland het Leids Onderwijs Festival op woensdag 30. Tijdens het festival gaan onderwijsprofessional langs verschillende scholen in Leiden. Hier volgen de leraren cursussen en kunnen ze andere activiteiten bezoeken.

Het Leids Onderwijs Festival telt nu al 750 deelnemers en ruim 100 verschillende activiteiten op 78 verschillende locaties. Tot 15 maart kunnen leraren van de basisschool, het voortgezet onderwijs, de hogeschool en de universiteit zich aanmelden voor het festival.

’s Avonds is de Hooglandse Kerk het decor van een talkshow onder leiding van presentator Ruben Maes. Maes zal in gesprek gaan gasten en met het publiek over hoe het onderwijs er uit zal zien in 2032. Paul Schnabel, socioloog en het gezicht van Onderwijs2032, is een van de gasten.

Leiden Onderwijs


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×