Koningsdag vieren met ‘Armin van Buuren presents Kingsday Leiden’

Eén van de beroemdste DJ’s ter wereld, de Leidse Armin van Buuren, komt op Koningsdag weer optreden in Leiden. Net als vorig jaar zal Armin op 27 april de Garenmarkt op zijn kop zetten met het feest ‘Armin van Buuren presents Kingsday Leiden’. Het wordt het veertiende jaar op rij dat Van Buuren op Koningsdag zal draaien in de binnenstad.

Op dinsdag 27 april kleurt de Garenmarkt van 15.00 uur tot 22.00 uur oranje door verschillende optredens. Het hoogtepunt van ‘Armin van Buuren presents Kingsday Leiden’ zal Armin van Buuren natuurlijk zelf zijn. Kaarten voor het feest zijn al te bestellen. Iedereen van 16 jaar en ouder kan komen genieten van het Koningsdagfeest.

 

Delen
heropening sligro Leiden

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Je bent nu offline