Op de redactie van Sleutelstad worden onder andere nieuwsartikelen geschreven voor deze website, radioprogramma's gemaakt en voorbereid en interviews afgenomen en gemonteerd. (Foto: J.P. Kranenburg).

Goed nieuws: Binnenkort weer stageplekken bij Sleutelstad

Vanaf medio mei 2016 heeft Sleutelstad op de redactie plek voor één of meer stagiairs. Dat precieze aantal is afhankelijk van het aantal uren per week dat de stages vervuld worden. Volg je een opleiding waarbij je ervaring moet op doen op het gebied van journalistiek, communicatie, goed leren schrijven, creatief taalgebruik, radioprogramma’s maken, interviews afnemen en monteren, het inzetten van sociale media en nog veel meer boeiende zaken waar je de rest van je leven profijt van hebt, neem dan contact op met onze hoofdredacteur Chris de Waard via info@sleutelstad.nl.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×