Jonge muzikanten krijgen met de Mixed Session de kans om met beroepsmusici muziek te maken. (Foto: Utopa Weeshuis Kinderrechtenhuis).

Derde editie Mixed Session in het Utopa Weeshuis

Voor de derde keer wordt de Mixed Session in het Utopa Weeshuis Kinderrechtenhuis gehouden. Getalenteerde jongeren geven aankomende vrijdag onder begeleiding van beroepsmusici meerdere concerten.

Tijdens de Mixed Session krijgen jongeren in de leeftijd van 13 tot 18 jaar de kans om samen met professionele muzikanten uit de jazz- en muziekwereld muziek te maken. De avond bestaat uit verschillende sessies waar ongeveer acht jongeren per keer zullen spelen en is gratis toegankelijk voor publiek.

De concerten wordt van 20.00 uur tot 22.00 uur gehouden in de Hooglandse Kerkgracht 17 in Leiden. Extra informatie over de avond is te vinden op de website van het Utopa Weeshuis. Jongeren die nog mee willen doen aan Mixed Session kunnen zich daar ook nog aanmelden.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×