Op 6 februari werd Snackbar Stevenshof overvallen door twee overvallers. De politie heeft in die zaak gister twee minderjarige verdachten aangehouden. (Foto's: 112 Sleutelstad).

Verdachten Snackbar Stevenshof aangehouden

De politie heeft gisteren twee minderjarige jongens van 15 en 16 jaar uit Leiden en Voorschoten, aangehouden als verdachte van de overval op 6 februari op Snackbar Stevenshof in de Stevensbloem. Overvallers kwamen toen rond 20.30 uur met vuurwapens de eettent binnen en gingen er vervolgens met een geldbedrag vandoor.

Direct na de overval werd er een groot onderzoek opgezet om de daders te vinden. De politie toonde camerabeelden van de overvallers en ook het regionale Opsporingsprogramma Team West besteedde er aandacht aan. Onderzoek naar een andere overval, die van 28 februari op tankstation Total, leidde gister uiteindelijk tot de aanhouding van de jongens uit Voorschoten en Leiden. Daarvoor zitten ook twee andere minderjarige jongens vast. Alle vier de verdachten zitten nog in hechtenis.

 

 

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×