Eetcafé de Herberg zet beelden online van stenengooier

De ruiten van Eetcafé de Herberg zijn gisteravond ingegooid door een man. De dader vernielde om 23.45 uur twee ruiten van het café aan het Havenplein. Het café publiceerde de bewakingsbeelden van het vandalisme op haar Facebookpagina. “Deze man had blijkbaar niet zo lekker gegeten”, schrijft Eetcafé de Herberg ludiek bij de video, “wij willen hem graag een nieuw diner aanbieden.”

Herberg_Ruit_Kapoet

Video: Eetcafé de Herberg plaatste de bewakingsvideo’s van het vandalisme op Facebook.

Het eetcafé roept iedereen via Facebook op om eventuele tips over het vandalisme of de dader via een privébericht door te sturen. Heb je iets gezien of gehoord op de bewuste avond of herken je de dader, dan kun je ook contact opnemen met de politie via nummer 0900 8844.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×