Van 10.00 tot 17.00 uur kunnen de paaseieren gevonden worden in de museumtuin van Volkenkunde (Foto: PR).

Eieren zoeken in de tuin van Museum Volkenkunde

In de tuin van Museum Volkenkunde worden op eerste en tweede paasdag tussen maar liefst 200 eieren verstopt, waaronder 10 Keniaanse zeepsteen eieren. Tussen 10.00 en 17.00 uur kan er gezocht worden naar de paaseieren. Daarnaast is er de tentoonstelling DE BOEDDHA. Ook kunnen de bezoekers in de museumzalen op zoek naar de Superkrachten van de wereld. Van 10.00 tot 17.00 uur kan er gezocht worden naar de paaseieren.

In de museumtuin start de zoektocht naar de paaseieren bij Museum Volkenkunde. Overal in de tuin zijn witte eieren verstopt. Bij de kassa van het museum kunnen deze omgeruild worden voor chocolade eieren. Ook kan er besloten worden om de witte eieren te beschilderen bij de speciale workshop ‘eieren beschilderen’ in het museumcafé. De workshop eieren schilderen vindt plaats van 12.00 tot 16.00 uur.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×