Wie de verkiezing wint, krijgt de bijzonder burgemeestersring. (Foto: PR).

Borg & Daphne Sieraden zoekt de Leidste Burgemeester

Juwelierszaak Borg & Daphne Sieraden zoekt de ‘Leidste Burgemeester’. Op de site kan iedereen iemand nomineren voor de titel. Inmiddels zijn er al zo’n 50 nominaties binnengestroomd bij de juweliers. Tot aanstaande zondag kunnen er nominaties ingestuurd worden. De winnaar wordt op dinsdag 5 april live bekendgemaakt in het nieuwsprogramma Nieuws071 op Sleutelstad 93.7FM.


Borg en Daphne van Hunenstijn spraken met verslaggever Rolf Eijgenraam over de verkiezing.

Om het twintigjarig bestaan van hun juwelierszaak te vieren, ontwierpen Borg van Hunenstijn en Daphne een twintigtal ringen voor bekende en minder bekende Leidenaren. Onder hen waren bijvoorbeeld rector magnificus van de Universiteit Leiden Carel Stolker, minister van infrastructuur en milieu Melanie Schultz van Haegen en burgemeester Henri Lenferink.

De ring die voor Lenferink werd ontworpen, wordt nu gegeven aan degene die verkozen wordt tot Leidste Burgemeester. Een ring waarop de sleutels van Leiden te zien zijn, omringt door de contouren van de Leidse singels. De ring heeft een waarde van 375 euro.

Stemmen
Via het formulier op de site van de juweliers, kun je jouw Leidste Burgemeester nomineren. Borg & Daphne selecteren de 5 finalisten. Deze worden vervolgens één voor één bekendgemaakt op de facebookpagina van de juwelierszaak. Vervolgens is het aan de stad om haar burgemeester te kiezen. Wie de meeste likes, reacties en shares weet te verzamelen op Facebook wint de verkiezing. De winnaar krijgt de ring live uitgereikt tijdens in de studio van Sleutelstad 93.7FM.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×