Mw. Tetteroo, 90 jaar oud, is de langst wonende bewoner van Huis op de Waard. Zij mocht gisteren de eerste paal in de grond slaan met hulp van leden van de cliëntenraad van Huis op de Waard (Foto: PR).

Eerste paal Huis te Waard ingeslagen door langst wonende bewoner

De eerste paal van het nieuwe Huis op de Waard is gisteren in de grond geslagen. Dit werd gedaan door de langst wonende bewoner Mw. Tetteroo en twee leden van de cliëntenraad. Ook wethouder Roos van Gelderen en Anneke Augustinus van Zorgkantoor Zorg en Zekerheid waren aanwezig.

De huidige bewoners van het Huis op de Waard verblijven nu in een tijdelijke locatie in Warmond. In 2017 gaan de deuren van Huis op de Waard in Leiden open en verhuizen zij naar hun nieuwe appartementen.

Vorige week, op 17 maart, is Huis op de Waard gefuseerd met Marente. Dit was nodig voor Huis op de Waard vanwege de toenemende externe eisen en de financiële situaties. Door de fusie met Marente is de nieuwbouw veilig gesteld en kan Leiden zich verheugen op de terugkomst van deze zorginstelling binnen de singels van Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×