Leidse DJ Armin van Buuren heeft de 3FM Award voor Beste DJ gewonnen. (Archieffoto's: J.P. Kranenburg).

Armin van Buuren wint 3FM Award voor beste dance artiest

Leidse DJ Armin van Buuren heeft gisteren de 3FM Award in de categorie Beste Artiest Dance in de wacht gesleept. Van Buuren nam het op tegen Bakermat, Oliver Heldens en Yellow Claw. Luisteraars konden de afgelopen weken stemmen op hun favoriete artiesten, bands en dj’s.

Armin van Buuren kon zelf niet bij de uitreiking in het Utrechtse podium TivoliVredenburg aanwezig zijn. Hij was op dat moment onderweg naar een optreden in Dublin, Ierland. “Te gek jongens!”, reageerde Armin van Buuren via videoverbinding enthousiast vanuit de auto in Ierland. “Ik wil vooral alle fans bedanken, zonder hen zou ik hier niet zitten. Het is het mooiste beroep ter wereld.”

Koningsdag
Het is inmiddels zowaar een traditie geworden, op 27 april draait Armin van Buuren voor het veertiende jaar op rij op in de Leidse binnenstad. Net als vorig jaar staat de awardwinnende DJ samen met collega dance acts op de Garenmarkt tijdens ‘Armin van Buuren presents Kingsday Leiden’. Kaartjes zijn online te koop.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×