(Foto: Politie Leiden).

Gestolen snorfiets terug bij eigenaar: daders gepakt

Afgelopen vrijdagavond hielden agenten op de Lammenschansweg een jongen staande die op een snorfiets zonder verlichting reed. Bij controle bleek dat de jongen geen rijbewijs had. hij verklaarde dat de snorfiets van zijn broer was die iets verderop in een bushokje zou zitten.

Tijdens het uitschrijven van de bekeuring kwamen de agenten erachter dat de snorfiets een paar dagen eerder gestolen was. Hierop werden de jongen en zijn broer allebei aangehouden. Beiden mannen zijn ingesloten op het bureau aan de Langegracht. De eigenaar van de snorfiets wordt in de loop van de week met zijn snorfiets herenigd.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×