Politie vindt vuurwapen onder auto na conflict in café

3

In de Steenstraat werden afgelopen nacht omstreeks 00.45 uur twee mannen aangehouden op verdenking van wapenbezit. Er zou een conflict zijn geweest waarna de mannen een café aan de Steenstraat verlieten.

Een getuige meldde de politie dat hij in de Steenstraat twee mannen had gezien waarvan een van hen een vuurwapen bij zich had. Bij het zien van de politie vluchtte een van de mannen in de richting van de Stationsweg, maar hij werd even later door agenten in de Steenstraat aangehouden werd.

Het ging om een 29-jarige Rotterdammer. Enkele minuten later werd ook een tweede verdachte, een 27-jarige man uit Schiedam, aangehouden. De mannen hadden op dat moment geen vuurwapen bij zich. Het vuurwapen werd teruggevonden onder een auto op de 1e Binnenvestgracht. De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Delen

3 reacties

  1. Steenstraat, Nieuwe Beestenmarkt, en omgeving? Het is daar al heel lang niet pluis, met fout volk en foute horekaffers. Je kunt op weg van het station naar de binnenstad beter een andere route kiezen. Opruimen en schooonvegen die criminele buurt!

Over de auteur

Maaike Lek

Je bent nu offline