Acteur en regisseur Wil van der Meer is studiogast in Cultuur071

Onze studiogast vandaag is Wil van der Meer. Onder meer bekend van grotere rollen in de films Filmpje! en Sint en de televisieseries TiTa Tovenaar en Caps Club en verder veelvuldig te zien als figurant. Nu speelt hij met Stadsgezelschap PStheater in Ons Hart. Ook Rian Evers komt even langs, en zingt twee liedjes uit die voorstelling. Verder zijn Merel Streng en Orietta Koster van LSKO Collegium Musicum er, ze willen op reis. En dat doen ze via crowdfunding.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/256897035″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×