Leiden en Oegstgeest onderzoeken ondernemersklimaat

Vanaf deze week ontvangen ondernemers in Leiden en Oegstgeest een uitnodiging van hun wethouder economie om mee te doen aan een enquête over het vestigingsklimaat in de gemeente en de dienstverlening door hun gemeente. De bedoeling van het onderzoek is om er achter te komen hoe het ondernemersklimaat nu is en waar mogelijkheden liggen om het verder te verbeteren.

De betrokken wethouders, Wendelien Tönjann (Oegstgeest) en Robert Strijk (Leiden), vinden ondernemerschap in hun gemeenten belangrijk en willen daarom van de ondernemers zelf horen hoe (on)tevreden ze zijn.

Het onderzoek wordt gedaan door bureau Ecorys dat dit ook in andere gemeenten doet. Daardoor kunnen de resultaten vervolgens makkelijk naast die van vergelijkbare gemeenten worden gehouden. De meting wordt iedere twee jaar herhaald. De enquête vindt plaats in april en de uitslag is eind mei bekend.

Economie Leiden Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×