Stem docentenduo naar Madagascar voor Unicef

Docentenduo Ernestine & Inge Unicef ING (1) (1)

Ernestine de Bruijn (links) en Inge Vollaard (rechts) hopen zo veel mogelijk stemmen te verwerven om de reis naar Madagaskar te winnen (Foto: PR).

De Leidse Inge Vollaard en Ernestine de Bruijn uit Alkmaar behoren tot de laatste tien docentenduo’s die mee doen aan de prijsvraag van Unicef/ING. Door middel van het verzamelen van zo veel mogelijk stemmen en het uitvoeren van opdrachten maken ze kans op een reis naar Madagaskar. Er kan tot 24 april gestemd worden op de website van Unicef.

Unicef is al jaren bezig om het kleuteronderwijs op Madagaskar te helpen verbeteren. Op het Afrikaanse eiland voor de kust van Mozambique gaat slechts 1 op de 10 kinderen naar school. En dat terwijl kleuteronderwijs belangrijk is voor de ontwikkeling van alle kinderen op de wereld.

Als kunstdocent en onderwijsadviseur/orthopedagoog vinden Ernestine de Bruijn en Inge Vollaard het van groot belang dat alle kinderen een goede educatieve start maken. Ernestine en Inge zijn beiden pionierende zelfstandig ondernemers op het gebied van onderwijs en coaching. Zij weten als geen ander uit te dragen dat kinderen alle kansen moeten krijgen die zijzelf, hun leerlingen en eigen zoons krijgen. Tijdens hun reis hopen de Ernestine en Inge te zien waar het geld van Unicef/ING naar toe gaat.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×