Mark Siera van de Velvet Music Store (Foto: Maarten Mulder).

Paul de Munnik en Bettie Serveert op Record Store Day

Platenliefhebbers opgelet: komende zaterdag is het Record Store Day. Jaarlijks wordt op deze dag wereldwijd de platenzaak in de schijnwerpers gezet. Ook in Leiden gaat de Record Store Day niet onopgemerkt voorbij: de Plato, de Velvet en de Gebroeders de Nobel bieden een programma aan.


Mark Siera (Velvet Music Store) over Record Store Day.

Onder meer Arthur Ebeling, Paul de Munnik en Bettie Serveert verzorgen in store optredens. ’s Avonds staan The Deaf, Eerie Wanda en Bird on a Wire op de afterparty in de Gebroeders de Nobel. Ook zijn er speciale record store day-releases te koop.
Meer informatie staat op de site.

 

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×