Femke Halsema signeerde na het interview haar autobiografie 'Pluche' (Foto's: J.P. Kranenburg)

Femke Halsema praat over haar politieke carrière bij Kooyker Leiden

Femke Halsema werd gisteravond in bij boekhandel Kooyker geïnterviewd over haar politieke memoires die ze optekende in haar boek ‘Pluche’. Het interview werd afgenomen door Mieke Spaans, bekend van onder andere de Stand van de Stad. Na het interview las Halsema een stuk voor uit ‘Pluche’ en na afloop signeerde ze haar autobiografie.

‘Pluche’ is de autobiografie van Femke Halsema over haar jaren in de landelijke politiek. Bijna 13 jaar lang zat Halsema voor GroenLinks in de Tweede Kamer, maar op 17 december 2011 nam zij afscheid. In ‘Pluche’ blikt Femke Halsema voor het eerst terug op haar leven in de Tweede Kamer: van haar begintijd als nieuwbakken kamerlid tot geliefd fractievoorzitter die heel zichtbaar was in het publieke debat. Bovendien geeft het boek een beeld van een van de meest turbulente periodes met de moorden op Pim Fortuyn en Theo van Gogh, de paspoortaffaire rond Ayaan Hirsi Ali en de opkomst van Geert Wilders.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×