VVD mastodont Frits Bolkestein komt volgende week dinsdag naar Leiden op uitnodiging van de jongerenafdeling van VNL.

Frits Bolkestein spreekt bij VNL-jongeren

Op dinsdag 26 april komt VVD-coryfee Frits Bolkestein naar Leiden. Op uitnodiging van JongVNL komt de nu 82-jarige oud-bewindsman spreken over zijn politieke loopbaan en in het bijzonder zijn kritiek op de multiculturele samenleving. Bolkestein was aan het begin van de jaren 90 één van de eerste politici die flink van leer trok tegen (het gebrek aan) integratie van minderheden.

Jong VNL is verbonden aan de politieke partij Voor Nederland (VNL) die volgend jaar voor het eerst mee wil doen aan de Tweede Kamerverkiezingen. De partij werd in 2014 opgericht door de Louis Bontes en Joram van Klaveren. Twee Tweede Kamerleden die zich hebben afgescheiden van de PVV-fractie. Een jaar geleden stapte Bontes uit de partij toen oud-advocaat Bram Moszkowicz door Van Klaveren naar voren werd geschoven als lijsttrekker. Toen Moszkowicz begin dit jaar uit de partij werd gezet, keerde Bontes weer terug.

De avond met Bolkestein wordt gehouden in de Lorentzzaal van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid aan de Steenschuur 25. De bijeenkomst duurt van 20.00 uur tot 21.30 uur.

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×